Volledige lijnintegratie

Naast individuele cobots of robots, levert Cobotx complete verpakkingslijnen, repacking lijnen en integraties met bestaande of nieuwe machines. Hiermee ontstaat er een totaaloplossing die vanuit één punt kan worden bediend, met volledig geïntegreerde techniek.

Plan een gratis adviesgesprek

Tailor made

Of het nou gaat om een verpakkingslijn waarin de dozen worden gevouwen, producten gecontroleerd en ingepakt en dozen gesloten en gepalletiseerd; of een assemblagelijn om van losse componenten één product te maken, een complete lijnintegratie is altijd klantspecifiek. Cobotx werkt al in de conceptfase nauw met je samen om de eisen en wensen vast te leggen en bepaalt, samen met onze partners, de beste oplossing. Zo ontstaat een lijn die gebruikt maakt van bewezen techniek, maar specifiek wordt aangepast voor de opdrachtgever. Cobotx begeleidt vervolgens het complete proces van design en engineering tot en met programmering en installatie van de lijn.

Onderscheidend vermogen

Het grootste voordeel van een complete lijnintegratie is dat deze volledig kan worden ingericht op de processen van de opdrachtgever en commerciële behoeften. Soms gaat het om efficiency winst, maar soms ook om het automatiseren van activiteiten die voorheen niet geautomatiseerd konden worden. Door de kennis en ervaring van Cobotx in de nieuwste productiemethoden, zorgen we voor vernieuwing en flexibiliteit in onze automatiseringen, juist óók in de toepassing van complete lijnen. Zo onderscheiden wij ons, maar zo ontstaat er ook een onderscheidend vermogen voor jou als opdrachtgever.

Flexibiliteit

De horizon waarop automatisering wordt ingezet is vaak niet mee langer dan vijf jaar. Producten en marktomstandigheden veranderen snel en automatisering moet daarin meegaan. Flexibiliteit van oplossingen is bij Cobotx één van de speerpunten van onze automatisering. Niet alleen moeten lijnen erg eenvoudig om te bouwen zijn, ook moet het mogelijk zijn de techniek in de toekomst aan te passen voor nieuwe ontwikkelingen. Cobots en robots hebben hierin een groot voordeel ten opzichte van dedicated machines die voor één handeling of product worden ingezet. En dat uitgangspunt nemen we mee in de verdere ontwikkeling van onze lijnen.

Video van toepassing in gebruik

Bekijk hieronder hoe we een volledige lijn hebben opgeleverd met Fanuc robots voor het verpakken en palletiseren van vuilniszakken

Waarom samenwerken met Cobotx

Kies Cobotx voor uw volledige lijnintegratie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die uw productielijn naadloos verbeteren, efficiëntie verhogen en downtime minimaliseren. Onze expertise in geavanceerde automatisering zorgt voor een gestroomlijnd proces van begin tot eind.

Deze bedrijven maken gebruik van onze oplossingen

Bekijk de toonaangevende bedrijven die al profiteren van onze geavanceerde robot- en cobotoplossingen. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, onze technologieën hebben bewezen een verschil te maken in productiviteit, efficiëntie en innovatie. Ontdek door deze logo's hoe breed en divers onze expertise en impact zijn.

Deze bedrijven maken gebruik van onze oplossingen

Bekijk de toonaangevende bedrijven die al profiteren van onze geavanceerde robot- en cobotoplossingen. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, onze technologieën hebben bewezen een verschil te maken in productiviteit, efficiëntie en innovatie. Ontdek door deze logo's hoe breed en divers onze expertise en impact zijn.

Waarom samenwerken met Cobotx

Cobotx werkt samen met toonaangevende leveranciers om state-of-the-art automatiseringsoplossingen te bieden, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staan.

"Wij draaien nu al bijna 2 jaar met de palletiser van Cobotx. Ze hebben ons van start tot eind goed begeleidt met de installatie en implementatie. Hierna zijn er in samenwerking nog verschillende aanpassingen doorgevoerd voor nieuwe producten en functies. We zijn hierover erg tevreden."

Dirk Buiter

Procestechnoloog Van Geloven

"Als Sphere Nederland zijn we blij dat we samen met onze partner CobotX dit mooie automatiseringsproject hebben afgerond. Met de ingebruikname van deze verpakkingslijn vergroten we wederom de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers."

Adriaan Pierik

CEO Sphere Nederland

"Het cobotiseren van processen is soms niet zo simpel als het van buiten lijkt. In het hele traject - van ontwerp tot implementatie en de nazorg - zijn we hierin uitstekend begeleid door het team van Cobotx. Deze samenwerking leidt in onze processen tot een betere ergonomie, medewerker tevredenheid, kwaliteit en efficiëntie."

Pieter Jonkman

Logistiek Manager Quooker

Plan een gratis adviesgesprek

Laat je contactgegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 1 dag contact met je op. Indien je geïnteresseerd bent in een demo maken we graag een afspraak om jou geheel vrijblijvend te laten zien wat een cobot allemaal kan, bij ons op locatie.

Wat kun je verwachten?

Plan een gratis adviesgesprek met Cobotx en ontdek hoe onze cobotoplossingen jouw bedrijfsvoering kunnen transformeren. Dit is wat je kunt verwachten:

  1. Persoonlijke Benadering
  2. Deskundig Advies
  3. Innovatieve Oplossingen
  4. Implementatieplan
  5. Toekomstige Groei