Deltacobot

De snelheid van een deltarobot, gecombineerd met de flexibiliteit van een cobot: dat is de collaboratieve deltacobot. De deltacobot, ook wel sidebot genoemd, wordt ingezet voor pick & place handelingen en haalt snelheden tot 100 picks per minuut. Ideaal voor verpakkingsprocessen en processen waar snelle product placing benodigd is.

Plan een gratis adviesgesprek

Collaboratief en veilig

Doordat de deltacobot collaboratief is, kan deze letterlijk tussen de mensen werken en heeft de cobot een zeer kleine footprint. Ook zijn er geen hekwerken of vaste afschermingen nodig. Met haar sensoren scant de cobot continu de omgeving en wanneer medewerkers dichtbij de cobot komen, gaat de cobot op zeer lage snelheid verder. Mocht een medewerker onverhoopt de cobot raken, stopt deze onmiddellijk. Zo ontstaat een 100% veilige situatie terwijl de cobot op hoge snelheid werkt.

meerdere producten én lijnen

De deltacobot kan eenvoudig voor meerdere producten en lijnen worden ingezet. De cobot kan eenvoudig worden verplaatst en met slechts één kabel op een nieuwe locatie worden aangesloten en opgestart. Zo kan de cobot flexibel en effectief worden ingezet.

Vision productherkenning

De deltacobot kan worden uitgerust met één of meerdere vision camera’s om producten of verpakkingen te detecteren. Uitlijning van producten is niet nodig!

Zie The Wyzo in actie

Bekijk hieronder een video van The Wyzo in actie, of kom langs in Zwolle om hem live in actie te zien.

Waarom samenwerken met Cobotx

Kies voor Cobotx en til uw pick-and-place processen naar een hoger niveau. Onze gespecialiseerde cobotoplossingen, met een bijzondere focus op de voedingsindustrie maar ook uitstekend toepasbaar in andere gebieden, integreren feilloos in uw productielijnen. Dit leidt tot verbeterde operationele efficiëntie, reductie van downtime en verhoging van de productiekwaliteit.

Deze bedrijven maken gebruik van onze oplossingen

Bekijk de toonaangevende bedrijven die al profiteren van onze geavanceerde robot- en cobotoplossingen. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, onze technologieën hebben bewezen een verschil te maken in productiviteit, efficiëntie en innovatie. Ontdek door deze logo's hoe breed en divers onze expertise en impact zijn.

"Wij draaien nu al bijna 2 jaar met de palletiser van Cobotx. Ze hebben ons van start tot eind goed begeleidt met de installatie en implementatie. Hierna zijn er in samenwerking nog verschillende aanpassingen doorgevoerd voor nieuwe producten en functies. We zijn hierover erg tevreden."

Dirk Buiter

Procestechnoloog Van Geloven

"Als Sphere Nederland zijn we blij dat we samen met onze partner CobotX dit mooie automatiseringsproject hebben afgerond. Met de ingebruikname van deze verpakkingslijn vergroten we wederom de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers."

Adriaan Pierik

CEO Sphere Nederland

"Het cobotiseren van processen is soms niet zo simpel als het van buiten lijkt. In het hele traject - van ontwerp tot implementatie en de nazorg - zijn we hierin uitstekend begeleid door het team van Cobotx. Deze samenwerking leidt in onze processen tot een betere ergonomie, medewerker tevredenheid, kwaliteit en efficiëntie."

Pieter Jonkman

Logistiek Manager Quooker

Plan een gratis adviesgesprek

Laat je contactgegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 1 dag contact met je op. Indien je geïnteresseerd bent in een demo maken we graag een afspraak om jou geheel vrijblijvend te laten zien wat een cobot allemaal kan, bij ons op locatie.

Wat kun je verwachten?

Plan een gratis adviesgesprek met Cobotx en ontdek hoe onze cobotoplossingen jouw bedrijfsvoering kunnen transformeren. Dit is wat je kunt verwachten:

  1. Persoonlijke Benadering
  2. Deskundig Advies
  3. Innovatieve Oplossingen
  4. Implementatieplan
  5. Toekomstige Groei