(Co-) Packaging

Cobots bieden flexibiliteit en precisie in verpakkingsprocessen, essentieel voor co-packaging operaties.

Plan een gratis adviesgesprek

Her- en verpak Innovatief met Cobots

Cobots bieden flexibiliteit en precisie in verpakkingsprocessen, essentieel voor co-packaging operaties.

Aanpasbaar & schaalbaar

Cobots kunnen gemakkelijk worden aangepast aan veranderende verpakkingsbehoeften, wat ze perfect maakt voor het co-packaging segment.

Consistente kwaliteit

Continue en nauwkeurige uitvoering van verpakkingstaken zorgt voor een consistente productkwaliteit.

Dit zijn de toepassingen waarvoor we cobots onder andere hebben geïnstalleerd

Palletiseren

Pick & Place

Volledige lijnintegratie

Lassen

Palletiseren

Palletiseren is een veel voorkomende taak bij het automatiseren met een collaboratieve robot. Palletiseren is het proces van het beladen van een pallet met producten, dat voor een persoon erg saai en fysiek zwaar werk is. Met cobots is dit proces relatief makkelijk te automatiseren.

Pick & Place

De pick-and-place oplossing van Cobotx zijn de oplossing voor het plaatsen van een grote diversiteit aan producten. Van een semi-handmatige tot een volledig geautomatiseerde pick- and-place oplossing. Cobotx kan dit voor jou realiseren.

Volledige lijnintegratie

Naast individuele cobots of robots, levert Cobotx complete verpakkingslijnen, repacking lijnen en integraties met bestaande of nieuwe machines. Hiermee ontstaat er een totaaloplossing die vanuit één punt kan worden bediend, met volledig geïntegreerde techniek.

Lassen

Het lassen van staal of aluminium is een specialistische handeling waarvoor vakmensen steeds moeilijker te vinden zijn. Cobots ondersteunen hierin door (herhalende) lashandelingen over te nemen. De medewerkers kunnen zich dan richten op complex laswerk.

Deze bedrijven maken gebruik van onze oplossingen

Bekijk de toonaangevende bedrijven die al profiteren van onze geavanceerde robot- en cobotoplossingen. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, onze technologieën hebben bewezen een verschil te maken in productiviteit, efficiëntie en innovatie. Ontdek door deze logo’s hoe breed en divers onze expertise en impact zijn.

Waarom samenwerken met Cobotx

Cobotx werkt samen met toonaangevende leveranciers om state-of-the-art automatiseringsoplossingen te bieden, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staan.

"Wij draaien nu al bijna 2 jaar met de palletiser van Cobotx. Ze hebben ons van start tot eind goed begeleidt met de installatie en implementatie. Hierna zijn er in samenwerking nog verschillende aanpassingen doorgevoerd voor nieuwe producten en functies. We zijn hierover erg tevreden."

Dirk Buiter

Procestechnoloog Van Geloven

"Als Sphere Nederland zijn we blij dat we samen met onze partner CobotX dit mooie automatiseringsproject hebben afgerond. Met de ingebruikname van deze verpakkingslijn vergroten we wederom de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers."

Adriaan Pierik

CEO Sphere Nederland

"Het cobotiseren van processen is soms niet zo simpel als het van buiten lijkt. In het hele traject - van ontwerp tot implementatie en de nazorg - zijn we hierin uitstekend begeleid door het team van Cobotx. Deze samenwerking leidt in onze processen tot een betere ergonomie, medewerker tevredenheid, kwaliteit en efficiëntie."

Pieter Jonkman

Logistiek Manager Quooker

Plan een gratis adviesgesprek

Laat je contactgegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 1 dag contact met je op. Indien je geïnteresseerd bent in een demo maken we graag een afspraak om jou geheel vrijblijvend te laten zien wat een cobot allemaal kan, bij ons op locatie.

Wat kun je verwachten?

Plan een gratis adviesgesprek met Cobotx en ontdek hoe onze cobotoplossingen jouw bedrijfsvoering kunnen transformeren. Dit is wat je kunt verwachten:

  1. Persoonlijke Benadering
  2. Deskundig Advies
  3. Innovatieve Oplossingen
  4. Implementatieplan
  5. Toekomstige Groei