Logistiek

Cobotx is dé keyplayer in Autonome Mobiele Robots (AMR’s) met vorkheftruckfunctie, essentieel voor het revolutioneren van efficiëntie en innovatie in logistiek en magazijnbeheer. Onze AMR’s navigeren zelfstandig, vermijden obstakels en hanteren ladingen met ongeëvenaarde precisie.

Plan een gratis adviesgesprek

Hoge Capaciteit en Snelheid

Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van moderne AMR’s is hun vermogen om tot wel 1500 kg te vervoeren. Dit maakt ze uitermate geschikt voor het transporteren van zware ladingen in diverse industrieën. Daarnaast kunnen deze robots snelheden bereiken van 2 meter per seconde, waardoor ze niet alleen krachtig, maar ook snel en efficiënt zijn in het uitvoeren van hun taken.

Lange Werktijd en Geavanceerde Navigatie

AMR’s hebben een werktijd van maximaal 13 uur, wat hen in staat stelt om gedurende langere perioden te opereren zonder dat herladen nodig is. Hun geavanceerde navigatiesystemen stellen hen in staat continu rekening te houden met hun eigen ‘footprint’ en die van de lading die ze vervoeren. Dit betekent dat ze effectief obstakels kunnen ontwijken en veilig kunnen bewegen, ook in drukke en veranderlijke omgevingen.

Gebruiksgemak en Snelle ROI

AMR’s zijn niet alleen gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren in bestaande systemen, maar bieden ook een snelle Return on Investment, vaak binnen twee jaar. Hun robuuste ontwerp, lange levensduur en lage onderhoudsvereisten verlagen de totale eigendomskosten. Bovendien biedt hun schaalbaarheid bedrijven de flexibiliteit om de robotvloot uit te breiden als de bedrijfsbehoeften veranderen.

Video van toepassing in gebruik

Bekijk hieronder hoe onze revolutionaire AMR’s met vorkheffunctie de logistieke taken uitvoeren, veilig en met uiterste precisie.

Waarom samenwerken met Cobotx

Kies Cobotx voor de automatisering van uw logistiek proces en ervaar hoe onze AMR’s en cobots naadloos integreren in uw productielijnen, leidend tot verbeterde efficiëntie, verlaagde downtime en hogere productiekwaliteit.

Deze bedrijven maken gebruik van onze oplossingen

Bekijk de toonaangevende bedrijven die al profiteren van onze geavanceerde robot- en cobotoplossingen. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, onze technologieën hebben bewezen een verschil te maken in productiviteit, efficiëntie en innovatie. Ontdek door deze logo's hoe breed en divers onze expertise en impact zijn.

"Wij draaien nu al bijna 2 jaar met de palletiser van Cobotx. Ze hebben ons van start tot eind goed begeleidt met de installatie en implementatie. Hierna zijn er in samenwerking nog verschillende aanpassingen doorgevoerd voor nieuwe producten en functies. We zijn hierover erg tevreden."

Dirk Buiter

Procestechnoloog Van Geloven

"Als Sphere Nederland zijn we blij dat we samen met onze partner CobotX dit mooie automatiseringsproject hebben afgerond. Met de ingebruikname van deze verpakkingslijn vergroten we wederom de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers."

Adriaan Pierik

CEO Sphere Nederland

"Het cobotiseren van processen is soms niet zo simpel als het van buiten lijkt. In het hele traject - van ontwerp tot implementatie en de nazorg - zijn we hierin uitstekend begeleid door het team van Cobotx. Deze samenwerking leidt in onze processen tot een betere ergonomie, medewerker tevredenheid, kwaliteit en efficiëntie."

Pieter Jonkman

Logistiek Manager Quooker

Plan een gratis adviesgesprek

Laat je contactgegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 1 dag contact met je op. Indien je geïnteresseerd bent in een demo maken we graag een afspraak om jou geheel vrijblijvend te laten zien wat een cobot allemaal kan, bij ons op locatie.

Wat kun je verwachten?

Plan een gratis adviesgesprek met Cobotx en ontdek hoe onze cobotoplossingen jouw bedrijfsvoering kunnen transformeren. Dit is wat je kunt verwachten:

  1. Persoonlijke Benadering
  2. Deskundig Advies
  3. Innovatieve Oplossingen
  4. Implementatieplan
  5. Toekomstige Groei