Immediately after
We bieden jou een helpende hand
Cobotx maakt de Europese maakindustrie klaar voor Industry 4.0, door managers van productielocaties van A tot Z te helpen bij de juiste implementatie van cobots en zo revolutionaire besparingen, verbeteringen en reshoring te realiseren.
Bij Cobotx beschikken we over een unieke mix aan vaardigheden, waardoor we alle cobot-gerelateerde vragen kunnen beantwoorden.
We analyseren en bepalen hoe de cobot het beste toegepast kan worden binnen jouw bedrijf. We ontwikkelen, programmeren en installeren de cobotoplossing en eventuele aanpassingen aan het proces om de cobot optimaal te kunnen laten functioneren. We begeleiden de implementatie van A tot Z op de werkvloer. Ons werk houdt pas op als de cobot doet wat we hebben afgesproken.
Methode
Niet alle cobots zijn hetzelfde. De werking van cobots wordt op maat geprogrammeerd. De cobots worden ingesteld op basis van de behoeften van jouw bedrijf.
Een van onze specialisten komt vrijblijvend langs om het proces in kaart te brengen.
We bepalen welke oplossing geschikt is, berekenen de investeringskosten en maken een offerte op.
Jij bepaalt of je met ons in zee gaat.
We bouwen de technische oplossing.
We implementeren de cobot, inclusief onderhoud en ondersteuning.
Leer ons kennen
Onze passie is wat ons bindt en wat cobots op de kaart zet. We helpen je graag.

Boudewijn is verantwoordelijk voor de technische implementatie van cobots. Hij heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en programmeren van verschillende machines.

Boudewijn Crooijmans
Operations Director

Maarten is algemeen directeur en een van de oprichters van Cobotx. Vanwege zijn ervaring met techniek én verandermanagement, gelooft hij in de vele voordelen van het gebruik van cobots in de werkomgeving.

Maarten Zijlstra
Managing Director

Gerrit is verantwoordelijk voor Sales bij CobotX. Met ruime ervaring in commerciële en managementfuncties, legt hij altijd de nadruk op het vertalen van specifieke klantbehoeften naar oplossingen die concrete waarde opleveren.

Gerrit de Zwaan
Sales Director
We zijn gek op ons werk. Kom ook bij ons werken!
Bekijk vacatures