Over ons

Over Cobotx

Bij Cobotx beschikken we over een unieke mix aan vaardigheden, waardoor we alle cobot-gerelateerde vragen kunnen beantwoorden.
We analyseren en bepalen hoe de cobot het beste toegepast kan worden binnen jouw bedrijf. We ontwikkelen, programmeren en installeren de cobotoplossing en eventuele aanpassingen aan het proces om de cobot optimaal te kunnen laten functioneren. We begeleiden de implementatie van A tot Z op de werkvloer. Ons werk houdt pas op als de cobot doet wat we hebben afgesproken.
Methode
Niet alle cobots zijn hetzelfde. De werking van cobots wordt op maat geprogrammeerd. De cobots worden ingesteld op basis van de behoeften van jouw bedrijf.

Onze missie

Cobotx streeft ernaar de productiviteit van bedrijven te maximaliseren door geavanceerde cobotintegratie op maat. Wij bieden end-to-end oplossingen, van analyse tot implementatie, om elk proces te optimaliseren met onze deskundigheid en innovatieve technologie.

Onze visie

Wij zien een toekomst waarin elke onderneming, groot of klein, de kracht van cobots benut voor efficiëntie en groei. Cobotx wil dé partner zijn in deze transformatie, door voorop te lopen in cobottechnologie en integratie.

"Wij draaien nu al bijna 2 jaar met de palletiser van Cobotx. Ze hebben ons van start tot eind goed begeleidt met de installatie en implementatie. Hierna zijn er in samenwerking nog verschillende aanpassingen doorgevoerd voor nieuwe producten en functies. We zijn hierover erg tevreden."

Dirk Buiter

Procestechnoloog Van Geloven

"Als Sphere Nederland zijn we blij dat we samen met onze partner CobotX dit mooie automatiseringsproject hebben afgerond. Met de ingebruikname van deze verpakkingslijn vergroten we wederom de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers."

Adriaan Pierik

CEO Sphere Nederland

"Het cobotiseren van processen is soms niet zo simpel als het van buiten lijkt. In het hele traject - van ontwerp tot implementatie en de nazorg - zijn we hierin uitstekend begeleid door het team van Cobotx. Deze samenwerking leidt in onze processen tot een betere ergonomie, medewerker tevredenheid, kwaliteit en efficiëntie."

Pieter Jonkman

Logistiek Manager Quooker

Deze bedrijven maken gebruik van onze oplossingen

Bekijk de toonaangevende bedrijven die al profiteren van onze geavanceerde robot- en cobotoplossingen. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, onze technologieën hebben bewezen een verschil te maken in productiviteit, efficiëntie en innovatie. Ontdek door deze logo's hoe breed en divers onze expertise en impact zijn.

Plan een gratis adviesgesprek

Laat je contactgegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 1 dag contact met je op. Indien je geïnteresseerd bent in een demo maken we graag een afspraak om jou geheel vrijblijvend te laten zien wat een cobot allemaal kan, bij ons op locatie.

Wat kun je verwachten?

Plan een gratis adviesgesprek met Cobotx en ontdek hoe onze cobotoplossingen jouw bedrijfsvoering kunnen transformeren. Dit is wat je kunt verwachten:

  1. Persoonlijke Benadering
  2. Deskundig Advies
  3. Innovatieve Oplossingen
  4. Implementatieplan
  5. Toekomstige Groei