Sectoren

Cobotx biedt op maat gemaakte automatiseringsoplossingen voor diverse sectoren, waarmee we efficiëntie en productiviteit naar een hoger niveau tillen. Ontdek hoe we uw sector kunnen transformeren.

Ontdek de sectorenNeem contact op

Sectoren waarin we werken

Food & Beverage

In de voedingsindustrie zorgt Cobotx voor veilige, hygiënische automatisering met cobots, waardoor productiviteit stijgt zonder in te leveren op kwaliteit.

(Co-)packaging

Cobotx levert geavanceerde (co-)packaging oplossingen met cobots, waarmee bedrijven flexibeler en efficiënter verpakken, voor elke schaal.

Logistiek en magazijn

Cobotx revolutioneert logistiek en magazijnbeheer met slimme AMR’s en cobots, die orderpicking en handling stroomlijnen voor optimale efficiëntie.

Metaal & hout

Met onze cobots verbeteren bedrijven in metaal- en houtsectoren hun precisie en veiligheid, terwijl ze kosten besparen op productieprocessen.

Cosmetica

Cobotx waarborgt nauwkeurige en conforme automatisering in de cosmetica en farmaceutische industrie, essentieel voor productie en verpakking.

Deze bedrijven maken gebruik van onze oplossingen

Bekijk de toonaangevende bedrijven die al profiteren van onze geavanceerde robot- en cobotoplossingen. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, onze technologieën hebben bewezen een verschil te maken in productiviteit, efficiëntie en innovatie. Ontdek door deze logo’s hoe breed en divers onze expertise en impact zijn.

Waarom samenwerken met Cobotx

Cobotx werkt samen met toonaangevende leveranciers om state-of-the-art automatiseringsoplossingen te bieden, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staan.

"Wij draaien nu al bijna 2 jaar met de palletiser van Cobotx. Ze hebben ons van start tot eind goed begeleidt met de installatie en implementatie. Hierna zijn er in samenwerking nog verschillende aanpassingen doorgevoerd voor nieuwe producten en functies. We zijn hierover erg tevreden."

Dirk Buiter

Procestechnoloog Van Geloven

"Als Sphere Nederland zijn we blij dat we samen met onze partner CobotX dit mooie automatiseringsproject hebben afgerond. Met de ingebruikname van deze verpakkingslijn vergroten we wederom de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers."

Adriaan Pierik

CEO Sphere Nederland

"Het cobotiseren van processen is soms niet zo simpel als het van buiten lijkt. In het hele traject - van ontwerp tot implementatie en de nazorg - zijn we hierin uitstekend begeleid door het team van Cobotx. Deze samenwerking leidt in onze processen tot een betere ergonomie, medewerker tevredenheid, kwaliteit en efficiëntie."

Pieter Jonkman

Logistiek Manager Quooker

Plan een gratis adviesgesprek

Laat je contactgegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 1 dag contact met je op. Indien je geïnteresseerd bent in een demo maken we graag een afspraak om jou geheel vrijblijvend te laten zien wat een cobot allemaal kan, bij ons op locatie.

Wat kun je verwachten?

Plan een gratis adviesgesprek met Cobotx en ontdek hoe onze cobotoplossingen jouw bedrijfsvoering kunnen transformeren. Dit is wat je kunt verwachten:

  1. Persoonlijke Benadering
  2. Deskundig Advies
  3. Innovatieve Oplossingen
  4. Implementatieplan
  5. Toekomstige Groei