Cosmetica

Cobotx is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde cobotoplossingen voor zowel de farmaceutische als de cosmetica-industrie. Wij ontwerpen cobotoplossingen om de efficiëntie, nauwkeurigheid en veiligheid van productieprocessen te optimaliseren. Nauwkeurig doseren en precies aanbrengen van ingrediënten is de kracht van onze cobots!

Plan een gratis adviesgesprek

Cobots: Nauwkeurigheid in de Farmacie

De farmaceutische industrie profiteert van onze cobots door hun vermogen om taken met hoge precisie uit te voeren, essentieel voor het handhaven van strikte regelgeving en kwaliteitscontrole. Deze technologie draagt bij aan efficiëntere productielijnen en vermindert het risico op menselijke fouten.

Strikte naleving

Automatisering met cobots zorgt voor naleving van de strikte regelgeving in de farmaceutische productie.

Efficiënte productielijnen

Cobots optimaliseren productielijnen door efficiënt en foutloos taken uit te voeren, wat essentieel is voor de farmaceutische sector.

Deze bedrijven maken gebruik van onze oplossingen

Bekijk de toonaangevende bedrijven die al profiteren van onze geavanceerde robot- en cobotoplossingen. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, onze technologieën hebben bewezen een verschil te maken in productiviteit, efficiëntie en innovatie. Ontdek door deze logo's hoe breed en divers onze expertise en impact zijn.

Waarom samenwerken met Cobotx

Cobotx werkt samen met toonaangevende leveranciers om state-of-the-art automatiseringsoplossingen te bieden, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staan.

"Wij draaien nu al bijna 2 jaar met de palletiser van Cobotx. Ze hebben ons van start tot eind goed begeleidt met de installatie en implementatie. Hierna zijn er in samenwerking nog verschillende aanpassingen doorgevoerd voor nieuwe producten en functies. We zijn hierover erg tevreden."

Dirk Buiter

Procestechnoloog Van Geloven

"Als Sphere Nederland zijn we blij dat we samen met onze partner CobotX dit mooie automatiseringsproject hebben afgerond. Met de ingebruikname van deze verpakkingslijn vergroten we wederom de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers."

Adriaan Pierik

CEO Sphere Nederland

"Het cobotiseren van processen is soms niet zo simpel als het van buiten lijkt. In het hele traject - van ontwerp tot implementatie en de nazorg - zijn we hierin uitstekend begeleid door het team van Cobotx. Deze samenwerking leidt in onze processen tot een betere ergonomie, medewerker tevredenheid, kwaliteit en efficiëntie."

Pieter Jonkman

Logistiek Manager Quooker

Plan een gratis adviesgesprek

Laat je contactgegevens achter en we nemen op werkdagen binnen 1 dag contact met je op. Indien je geïnteresseerd bent in een demo maken we graag een afspraak om jou geheel vrijblijvend te laten zien wat een cobot allemaal kan, bij ons op locatie.

Wat kun je verwachten?

Plan een gratis adviesgesprek met Cobotx en ontdek hoe onze cobotoplossingen jouw bedrijfsvoering kunnen transformeren. Dit is wat je kunt verwachten:

  1. Persoonlijke Benadering
  2. Deskundig Advies
  3. Innovatieve Oplossingen
  4. Implementatieplan
  5. Toekomstige Groei